Nastartujte hubnutí v Darkově! 3-2-1-teď!

Lidé změně životního stylu věnují stále více pozornosti. Snaží se optimalizovat svoji váhu, což ale nebývá jednoduché. Často je potřeba zapojit odborníky a moderní technologie.


Kdo by nepotřeboval zhubnout pár kil? Lékař z Lázní Darkov nám prozradil osvědčené „darkovské" tipy, jak na to.

Čím začít?
V Lázních Darkov jsme připraveni pomoci s hubnutím kdykoli, ať už ambulantně, kdy za námi klienti dojíždějí nebo během léčebných a relaxačních pobytů. Cesta k hubnutí začíná podrobnou diagnostikou.

Co všechno je třeba vyhodnotit?
Unikátní přístroj In Body zjistí, kolik má tělo svalové hmoty, procent tuku, vody, kolik kalorií je schopno spálit za den, jaké minerály a vitamíny mu chybí. Na základě těchto konkrétních výstupů pak nutriční terapeut doporučí stravovací plán. Díky In Body pak už jen sledujete postupné zdravotní i váhové úspěchy.
Po analýze přicházejí na řadu další moderní metody, které hubnutí urychlí.

Nestačí hlavně pravidelně cvičit?
Pohyb je samozřejmě základ. Ale vzhledem k tomu, že se nám tuk většinou ukládá nerovnoměrně, hlavně v partiích břicha, hýždí nebo stehen, nestačí mnohdy redukce kalorií ani cvičení. V takových případech doporučujeme ošetření přístrojem VANQUISH ME, který spolehlivě redukuje podkožní tuk.

Jak VANQUISH ME funguje?
Selektivně ohřívá tukovou tkáň a tím eliminuje tukové buňky, aniž by se dotýkal Vašeho těla, navíc bez negativních vlivů na okolní tkáně a bez poškození kůže, svalů a vnitřních orgánů. VANQUISH ME si automaticky proměří impedanci tkání a sám se „naladí" na frekvenci ideální pro redukci tuku.

Jak ošetření vnímá klient?
Během terapie cítí klient jen mírné teplo, relaxuje a užívá si komfort bezkontaktního ošetření.

Mnoho z nás bojuje s celulitidou, jak s ní bojovat?
Zkusit byste měli přístroj ICOONE. Jde o revoluční přístroj na formování postavy a zpevnění jednotlivých partií. V lázních jej nejčASTĚJI využíváme k ošetření celulitidy, dále pak k tvarování těla a k omlazující péči o obličej.

Icoone se tedy používá i v estetické medicíně?
Nejen. Icoone má také řadu léčených programů, které zmírňují bolest, svalové napětí a spasma, urychlují hojení ran a jizev, a to i staršího data. Icoone pomáhá při pocitu těžkých nohou, lymfatické nedostatečnosti, zpevnění tkání po porodu a mnoha dalších potížích. Výsledky jsou zřejmé už po prvním ošetření.


Více informací o jednotlivých přístrojích, cenách a časových intervalech procedur naleznete na eshopu v kategorii Nejnovější technologie v estetice a hubnutí.